Ravintola

Ajakasta löydät ihanan ravintolan seurueellesi. 
Täällä talon väki valmistaa upeita annoksia ja aamupaloja
paikallisista raaka-aineista sesonkien mukaan. Tule maistamaan todellista lähiruokaa.

Ruokafilosofiamme
 Käytämme lähes sataprosenttisesti kotimaisia raaka-aineita – metsästämme, kalastamme, kasvatamme ja keräämme itse luonnosta. Emme käytä prosessoituja tuotteita, joten menumme ei ole täysin vegaaninen, maidoton tai munaton. Toivomme ymmärrystä valintojemme taustalla olevaan filosofiaan: Kiitos, että jaat kanssamme rakkauden aitoon, käsittelemättömään ja luonnonmukaiseen ruokaan.

Yhdistä vierailuusi vaikka kalastusta, melontaa tai retkeilyä ja päätä ilta saunaan tai paljuun.

Pöytävaraukset edellisenä päivänä klo 18:00 mennessä
+358 40 032 4841
ajakantaika(at)gmail.com

AJANKOHTAISTA RAVINTOLASSA

BEST OF WILD FOOD – Talven maistajaismenu

Perjantaisin klo 19:00 (ovet sulkeutuvat klo 19:10).

Seitsemän ruokalajin makumatka alkaa lanttukeitolla ja talon omalla leivällä.
Seuraavaksi tarjolla on kevyesti savustettua riistaa marjojen kera, ja sen jälkeen paikallisesta ohrasta ja metsäsienistä valmistettu lämmin yhdistelmä.

Matka jatkuu vesien aarteilla – taivaallisella ravunmakuisella keitolla sekä kirkkaitten järvien kalasta valmistetulla tartarilla.
Pääruokana nautitaan maailman parasta paikallista poroa, kauden juureksia ja kastiketta.

Makea päätös alkaa Ajakan Crème Brûléella, talon tunnusjälkiruoalla, ja päättyy yrttiteehin ja pieneen makeaan yllätykseen.

118,00 €
Viinipaketti 48,00 € / Alkoholiton vaihtoehto 32,00 €
Varaus 3 päivää etukäteen.
Muina aikoina vähintään 5 hengen ryhmille.

Menu

Jälkiruuat

Nyt myös uniikit viinit ruoan kanssa sekä talon omat alkoholittomat juomat.